Herman van Boeyen

Leuke Tips

Dè camping voor alleenstaande

1 min gelezen

Zin in een leuke vakantie en ben je alleenstaand? Geen probleem! Via Vakantieanders kom je bij de camping voor alleenstaande. Op de camping is er veel te doen. het is voor iedereen die zijn of haar spirituele kant wil openstellen. Ze raden je aan om eens een kijkje te komen nemen als je geïnteresseerd bent. De camping is in de Ardennen hierdoor is er veel te doen in de omgeving. Je kan op de camping genieten van een lekkere massage en je kan actie ondernemen door buiten in de natuur iets te doen. Alle mensen die op de camping zijn geweest zijn erg tevreden en vinden dat iedereen hierheen moet.

Ervaringen bij de camping voor alleenstaande

Irene: ik wist niet wat ik moest verwachten maar ik ben positief verrast! Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou hebben. Ik ben super leuke mensen tegengekomen en heb er een aantal nieuwe vrienden bij. Ik zou hier zeker nog een keer heen gaan.

Rob: ik heb met Vakantie Anders oud en nieuw gevierd we hebben gedanst, oliebollen gegeten, yoga gedaan en een hele gezellige avond beleeft met alle andere super leuke mensen. Ik zou deze camping voor alleenstaande zeker aanraden.