Herman van Boeyen

Leuke Tips

Een vakantie in Europa

2 min gelezen
vakantie europa

De zomervakantie komt er weer aan, en dit betekent dat je een vakantie kunt boeken naar het buitenland. Je hebt de mogelijkheid om buiten Europa te reizen, maar je kan er ook voor kiezen om binnen Europa te blijven. Er zitten veel voordelen aan reizen binnen Europa. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk met de auto binnen Europa reizen. Dit betekent dat je ook mobiel bent binnen je vakantie land. Daarnaast hoef je niet met een paspoort te reizen. Je kunt namelijk gewoon met je ID binnen Europa reizen. 

vakantie europa

Waar ga jij naar toe?

De vraag wordt elk jaar vast opnieuw gesteld. “Waar gaat jouw reis naar toe”. Daarom is het belangrijk om de tekst even door te lezen. Je kunt namelijk naar veel verschillende landen. Als jij op vakantie wilt naar de zon, zee en strand. Dan kun je kijken voor de landen Italië, Frankrijk of Spanje. Hier kun je namelijk genieten van de zee en van het strand. Wil jij nou naar een van de Spaanse eilanden? Dan kun je dit niet bereiken met de auto. Dit betekent dat je met het vliegtuig naar je vakantiebestemming moet. De rest van Spanje is wel makkelijk te bereiken met de auto. Dit is dan ook een groot voordeel aan vakantie Europa. 

Een vakantie naar de bergen

In Europa kun je ook zeker genieten van de natuur. Zo zijn er een aantal landen waar veel bergen zijn, waardoor je optimaal kunt genieten van de natuur. Denk bijvoorbeeld aan Denemarken, Oostenrijk of Duitsland. Deze landen staan bekend om bergen en daarom perfect voor jou als je van de natuur houdt. Je kunt op zo’n vakantie vooral fietsen en genieten van het warme weer. Dit is dan ook zeker een aanrader om te doen als je op vakantie gaat naar 1 van deze landen!