Herman van Boeyen

Leuke Tips

Thuis of in een livestream studio?

1 min gelezen
livestream studio

Livestreams zijn tegenwoordig hartstikke populair en dit is niet zonder reden. Een livestream is een live uitzending en het is een oplossing voor erg veel situaties. Stel je wilt een lecture geven, maar alle belangstellende wonen in verschillende steden of zelfs landen, dan is een livestream de perfecte oplossing. Maar waar vind het plaats? Thuis of in een livestream studio?

Thuis

Stel je organiseert een heel simpel evenement, een talk of je moet een presentatie houden voor een niet al te grote groep, dan is een livestream thuis uitzenden helemaal geen slecht idee. Het is natuurlijk hartstikke makkelijk en handig om het vanuit je huis te doen. Bij een talk bijvoorbeeld, kun je gewoon lekker thuis op de bank blijven zitten en dan kun je beginnen. 

Livestream studio

Als je een wat groter evenement organiseert, is het erg handig om de livestream is een livestream studio te houden. De kwaliteit is er erg goed en technische ondersteuning is inbegrepen. Dit geldt ook voor een zakelijke livestream. In een studio kunt je het inrichten zoals je het wilt en de studio’s zien er erg professioneel en zakelijk uit. Ook zijn er schermen beschikbaar om bijvoorbeeld presentaties op te delen en dit kan erg handig zijn bij een zakelijke livestream.

Meer verhalen