Herman van Boeyen

Leuke Tips

Inklapbare steekwagen van hoge kwaliteit

1 min gelezen
Inklapbare steekwagen

Een steekwagen is super handig als je zware dingen moet dragen naar een aanhanger of een busje in. In plaats van bijvoorbeeld een koelkast op te tillen met vijf man pak je deze steekwagen, schuif je met twee personen de koelkast op de steekwagens en rijd naar de aanhangwagen waar je hem met latten op rijd en voila. Alleen is er een groot probleem Het neemt best wel veel ruimte in. Gelukkig is er een inklapbare steekwagen die zo opgevouwen wordt dat hij weinig tot geen ruimte inneemt in de auto, bus of op de aanhanger.

Sterker dan je verwacht

Als je denkt aan een inklapbare steekwagen, dan denk je al snel dat het niet veel soeps is en snel kapot kan gaan, maar niks is minder waar. Deze steekwagen kan een hele hoop hebben en gaat lang mee. Je kunt met deze steekwagen ook gewoon rustig een loeizware kluis weg krijgen zonder enig probleem. 

Welke is voor jou

Op internet hebben ze een hoop keus als het gaat om deze inklapbare steekwagens. Ze hebben alles van klein tot groot en allerlei verschillende prijsklassen van de professionele bedrijven tot aan de particulieren die ook wel eens zwaar moeten tillen.

Meer verhalen

Kis shampoo 1 min gelezen
schilder regio Boxtel 1 min gelezen