Herman van Boeyen

Leuke Tips

KIS shampoo, wat is het?

1 min gelezen
Kis shampoo

Shampoo is een product, meestal in vloeibare vorm, dat bedoeld is om haar te wassen of te reinigen. Een shampoo bevat een detergent om stof en vuil van de haren en hoofdhuid te verwijderen door af te spoelen met water, zonder evenwel de natuurlijke oliën die het haar beschermen mee te verwijderen. KIS shampoo, wat is het?

KIS van Kappers

KIS staat voor Keratin Infusion System. In 1995 werd in Nederland het merk Kappers geïntroduceerd. Doelstelling van deze haarverzorgingslijn was, om kapsalons hoogwaardige kwaliteitsproducten te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. De producten moesten bovendien aansluiten bij de specifieke behoefte en werkwijze van de professionele kapsalon. Inmiddels heeft het merk zijn toegevoegde waarde ruimschoots bewezen. De afgelopen twaalf jaar is het aantal enthousiaste gebruikers dan ook spectaculair toegenomen. 

KIS producten

Producten van KIS zijn stuk voor stuk verrijkt met het revolutionaire Keratin

Infusion System. Dit systeem bevat naast keratine gelijk aan menselijk haar, botanische kruidenextracten die in staat zijn vocht te binden. Door deze speciale formule is KIS in staat de natuurlijke hoeveelheid keratine in het haar te herstellen. Kleurpigmenten hechten zich nu eenmaal beter op gezond haar en dekken beter, zodat de kleur langer mooi blijft. Permanenten krijgen op gezond haar meer elasticiteit en veerkracht. 

Meer verhalen