Herman van Boeyen

Leuke Tips

Schilder regio Boxtel

1 min gelezen
schilder regio Boxtel

Een schilder is een persoon dat van beroep schilderwerk verricht, waarbij onderscheid gemaakt kan worden tussen huisschilders, kunstschilders, reclameschilders en vlaggen schilders. Boxtel is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. in Boxtel zijn er een aantal schilders te vinden, maar welke schilder regio Boxtel

Bogers Schilderwerken

Bogers Schilderwerken is een schilder uit Boxtel in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gesitueerd op van Randerodestraat 46. De oprichtingsdatum van Bogers Schilderwerken is 28-05-2004. Bogers Glas & Schilderwerken is een professioneel Schildersbedrijf in zowel binnen als buitenschilderwerk en alles wat daarbij komt kijken. Bij al hun activiteiten staan vakmanschap en kwaliteit voorop, samen met een klantgerichte benadering. Hun personeel bestaat uit goed opgeleide vakmensen. Hun medewerkers voeren diverse werkzaamheden uit zoals schilderonderhoud, het verwijderen van houtrot maar ook voor het vervangen of plaatsen van glas kunt je bij hen terecht.  

Glas- en Schilderwerken Joosten

Schildersbedrijf Joosten is in 1907 opgericht door grootvader Andries Joosten. Het glas- en schildersbedrijf wordt geleid door Marcel en de klantenkring bestaat uit particulieren, woningbouwverenigingen, bejaardenhuizen, verenigingen van eigenaren, winkels en de industrie. De werkzaamheden die het bedrijf uitvoert met vakkundig personeel zijn zeer uitgebreid. Bij Joosten kunt u terecht voor een eenvoudig kleuradvies, maar ook voor een compleet interieuradvies. Zij hebben de vakmensen in dienst die de klus snel en professioneel uit kunnen voeren.

Meer verhalen