Herman van Boeyen

Leuke Tips

Bij JorShop vind je iPhones voor aantrekkelijke prijzen

1 min gelezen
jorshop

Ben je op zoek naar een refurbished iPhone? Dan ben je bij JorShop absoluut aan het juiste adres. De specialisten van dit bedrijf hebben in de loop van de jaren erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van iPhones. 

Wat is een refurbished iPhone 

JorShop biedt refurbished iPhones aan maar wat zijn dit eigenlijk. Refurbished zijn iPhones die door voorgaande gebruikers zijn gebruikt en een tweede kans hebben gekregen. De specialisten van dit bedrijf hebben deze telefoons geheel onderzocht en indien nodig gerepareerd. In de loop van de jaren hebben de specialisten van het bedrijf al meer dan 10.000 toestellen gerepareerd. De iPhones die zij aanbieden zijn voorzien van de nieuwste software en zijn inclusief origineel oplaad accessoires. Het bedrijf staat garant voor de kwaliteit van de toestellen waardoor zij altijd een jaar garantie geven. Wanneer er in dit jaar iets mis is met het toestel wat niet komt door eigen toedoen zal dit gratis worden gerepareerd. Bij deze reparaties zullen de specialisten uitsluitend originele onderdelen originele waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt. 

Een klant gemiddelde van een 9,6

De voorgaande klanten die aankopen bij dit bedrijf hebben gedaan zijn zeer tevreden over zowel de kwaliteit van de toestellen als over de goede service die zij van de specialisten hebben ontvangen. De voorgaande klanten beoordelen het bedrijf daarom ook met een klant gemiddelde van een 9,6. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van JorShop. 

Meer verhalen