Herman van Boeyen

Leuke Tips

Heerlijk wellness arrangement

1 min gelezen

De laatste maanden ben ik ontzettend druk geweest. Ik wilde daarom ook graag ergens tot rust komen. In eerste instantie zat ik te denken aan een vakantie, maar dan ben je ook weer zoveel geld kwijt. Ik ben toen naar mijn vrouw gegaan en zijn samen op internet gaan kijken voor de mogelijkheden. Zo zagen we bij de Thermen in Nijmegen een fantastisch wellness arrangement waarbij je ook nog eens kan overnachten. Op deze manier ben je er lekker tussenuit en kan je ook nog eens genieten van een heerlijke massage. 

Online gereserveerdDe-Thermen-Nijmegen-Zonder-25-jaar

Op de website heb je de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. Daarin kan je precies aangeven wat je wilt. Als je echt alles wilt kan je ook het all-inclusieve arrangement reserveren. Wat betreft de kosten zijn ze erg voordelig en als je het vergelijkt met overige saunaresorts al helemaal.

Heerlijk ontspannen

Tijdens ons dagje weg zijn ze heerlijk tot rust gekomen. Het hotel is goed geregeld en bij de thermen is ook alles perfect geregeld. Het is erg groot en daarnaast is alles super goed schoongemaakt. Het is daarom ook echt een aanrader om hier eens te gaan kijken voor jouw wellness arrangement.