Herman van Boeyen

Leuke Tips

Ga naar Dartshopper voor alles wat met darten te maken heeft

2 min gelezen

Als je gek bent op darten en graag zelf de spullen voor een leuke partij ervoor in huis wilt hebben kun je deze ook online aanschaffen bij Dartshopper. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan pijlen, dartborden, scoreborden, surrounds en andere accessoires voor de dartsport. 

Kies de pijlen die voor jou geschikt zijn

Bij Dartshopper heb je de keuze uit twee soorten dartpijlen met een steel tip. Dit is de tip die door de meeste spelers gebruikt wordt. De twee soorten zijn de Tungsten dartpijl en de Brass dartpijl. De Tungsten pijlen zijn het meest geschikt voor spelers die met regelmaat darts spelen of voor professionals. De Brass pijlen kunnen prima gebruikt worden voor recreatief gebruik maar ook door kinderen en beginnende darters. 

Informatie aanvragen als je er zelf niet uitkomt

In de webwinkel kun je kiezen uit diverse pijlen. Over iedere dartpijl is de nodige informatie online te vinden maar als je er zelf niet goed uitkomt welke pijlen voor jou het beste geschikt zijn kun je ook altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen je meer advies geven voordat je overgaat tot het bestellen van de voor jou juiste pijlen.

Bestellen, betalen en leveren

Als je een product gevonden hebt dat je graag wilt hebben kun je door erop te klikken dit in het winkelmandje plaatsen. Daarna kun je het bestellen en indien je dit voor 22:00 uur doet heb je de bestelling reeds de volgende dag in huis. Betalen kan op verschillende manieren, ook achteraf als je de bestelling al ontvangen hebt. Mocht het product toch net niet zijn wat je ervan verwacht had dan kun je het nog altijd retourneren binnen 14 dagen. Voor alle voorwaarden raadpleeg je het beste even de website. 

Meer verhalen