Herman van Boeyen

Leuke Tips

Leuke dartborden

1 min gelezen

Persoonlijk vind ik het heerlijk om met een groep vrienden bij ons thuis een biertje te drinken en een pijltje te gooien. Helaas is vorige week verkeerd gelopen…

Wij waren namelijk enthousiast aan het darten! Het moment dat ik mocht gaan gooien viel zo het dartbord op de grond. Kapot! Balen natuurlijk aangezien we dit iedere week willen blijven doen, echter heb ik nu geen dartbord meer en weet zo gauw niet waar ik dit vandaan kan halen. Een vriend van mij kwam met het ingenieuze idee of dat er geen dartborden te vinden is op het internet. Zelf bestel ik vrij weinig via het internet waardoor ik hier geen idee van heb, toch ben ik afgelopen week gaan zoeken op het internet in de hoop het wel te vinden.

5029_300px_thumb

Uiteindelijk was ik verbaasd van het feit dat er zoveel te vinden is op het internet aan borden, pijlen en nog veel meer! Bij de Dartshop hadden ze namelijk een tal van borden voor een zeer lage prijs. Dit kon ik gewoon niet laten liggen waardoor ik er een heb besteld. Gisteren ontvangen en zo zijn wij verzekerd dat we een lange tijd plezier beleven op de vrijdagavond!