Herman van Boeyen

Leuke Tips

Het beste las en constructiebedrijf in omgeving Nijmegen

2 min gelezen
toughtechnics

Ben je op zoek naar en las en constructiebedrijf dat hoogwaardige kwaliteit oplevert in de omgeving van NIjmegen? Dan ben je bij Tough Technics absoluut aan het juiste adres. voor hoogwaardige kwaliteit precisie en maatwerk. 

Elke klantvraag is uniek 

Zoals de naam van het bedrijf waarschijnlijk al doet vermoeden zijn de medewerkers van dit las en constructiebedrijf echte experts op het gebied van precisie en maatwerk  in RVS, staal en aluminium. De expertise van de werknemers wordt ingezet om voor elke unieke klant vraag een perfecte oplossing te vinden. Elke klant vraag is namelijk uniek en de perfecte oplossing daarom ook. Het bedrijf werkt tevens erg goed samen met Tim Gerritsen van Gerritsen las en metaaltechniek en de ondersteuning van een zeer omvangrijk netwerk van ZZP’ ers. Door deze samenwerking en ondersteuning van de ZZP’ers is er super veel mogelijk. Though Technics hanteert tevens in vergelijking met de concurrentie erg voordelige prijzen omdat zij gebruik maken van een flex locatie. Het bedrijf betaald daarom niet voor de werkplek wanneer deze niet in gebruik is. 

Op de locatie van het project zijn de specialisten voorzien van al het benodigde gereedschap en professioneel als apparatuur. 

Bij Tough Technics wordt er gekozen voor een persoonlijke aanpak

Bij Tough Technics wordt er gekozen voor een persoonlijke aanpak omdat zij een goede communicatie van essentieel belang vinden. Zo zul je direct in contact zijn met Roy Durre voor de vorderingen van het project. Het bedrijf werkt met een opmaat gemaakte prijsopgave omdat elke klantvraag anders is en de prijs daarom ook.