Herman van Boeyen

Leuke Tips

Ford F 150 Raptor, 4×4 auto

1 min gelezen
ford f 150 raptor

Ben jij op zoek naar een nieuwe sportieve wagen? Dan is de Ford F 150 Raptor misschien iets voor jou. Dit nieuwste model is een van de bekendste type 4×4 wagens en is de best verkopende auto in heel Amerika! Met een vernieuwd model, zowel interieur als exterieur wordt deze dikke wagen veel gekocht en zijn de reviews alleen maar positief. Wordt dit misschien jouw volgende wagen? Lees snel verder voor meer informatie!

ford f 150 raptor

Amerikaanse auto

In Amerika is dit mode het bekendste model 4×4 op de markt. Door de unieke ervaring en luxe uitvoering wordt deze wagen als een van de beste gezien. Je kunt de wagen zelf aanpassen op jouw eigen benodigdheden. Wil jij liever een leren uitvoering? Of kies jij graag voor getinte ramen voor de extra privacy. Met een grote hoeveelheid sportieve kleuren kun jij uit genoeg kiezen. Met de nieuwe onboard computer gebruik jij de beste navigatie om zo snel mogelijk bij jouw eindbestemming aan te komen. Ook kun je kiezen of je op gas of benzine wil rijden.

Je kunt de Ford F 150 Raptor kiezen met verschillende motoren. Momenteel is er helaas voor de milieuvriendelijke rijder nog geen volledig elektrische variant uitgebracht. We verwachten deze in 2022 te zien. In jouw 4×4 kun je kiezen uit de 5.0 V8 motor of een hybride optie met de V6 EcoBoost motor. Hopelijk weet jij wat meer over deze enorm populaire wagen en staat hij binnenkort bij jou voor de deur!