Herman van Boeyen

Leuke Tips

Sportmassage Den Haag

1 min gelezen

jameslogoSportmassage na een sporttraining
Wanneer ik sport, loop ik helaas snel wat blessures op of heb ik gewoon snel stijve spieren. Hier zou ik dan gewoon mee in de zetel kunnen liggen of ik kan ervoor kiezen een sportmassage te krijgen. Ik kies toch het liefste voor het tweede, tenminste, als het gedaan wordt door iemand die er verstand van heeft en door iemand die steeds respectvol, beleefd en vriendelijk blijft. Als deze voorwaarden voldaan worden, ben ik een tevreden persoon en kies ik voluit voor de sportmassage.

Een sportmassage in Den Haag
De laatste keer toen ik een sportmassage wilde proberen, tikte ik in Google de zoekwoorden Sportmassage Den Haag in. Op deze manier kwam ik terecht op de website
www.jamesmassage.nl. De persoon geeft ook ander massages, maar op dat moment was ik enkel geïnteresseerd in een sportmassage. Ik heb toen enkele vragen gesteld, en ik moet zeggen dat ik hierop een professioneel antwoord kreeg. Hierdoor was ik al geruster. Bovendien was deze persoon ook zeer vriendelijk, beleefd, respectvol, probeerde me echt op mijn gemak te stellen… Hierdoor groei mijn vertrouwen natuurlijk nog verder. Om deze reden was ik dan ook zeer tevreden en raad ik deze persoon zeker aan.