Herman van Boeyen

Leuke Tips

Sales training

1 min gelezen

Een sales training volgen? Ikzelf had nooit verwacht dat dit mogelijk is tot ik erachter ben gekomen dat ik het niet voor mekaar krijg om nieuwe klanten te werven.

Ik ben namelijk sinds kort werkzaam in de sales, iets wat ik altijd al had willen doen en er nu de kans voor heb gekregen. Echter merkte ik vanaf het begin al moeite door potentiële klanten te benaderen, iets wat erg belangrijk is maar waar ik nog een hoop ik leren moet. Door via het internet te zoeken naar informatie om te gebruiken ben ik terecht gekomen op de website van Sales Topics. Hier was het dan ook mogelijk om deze training te volgen voor een aantrekkelijke lage prijs. Mijn werkgever had akkoord gegeven dat hij de kosten wilde betalen zodat ik deze training kon volgen.logo1

Hier heb ik dan ook vrijwel meteen enthousiast op gereageerd door dit bedrijf aan te schrijven. Uiteindelijk kreeg ik van mijn werkgever akkoord om bij hun deze training te volgen. Ik heb nu twee trainingen gehad maar weet nu al erg goed hoe belangrijk het is om deze training te volgen voor mensen die in de sales zitten.