Herman van Boeyen

Leuke Tips

Neems een een kijkje op https://www.jorphone.nl/ voor een goede telefoon reparatie

1 min gelezen
jorphone

Ben je op zoek naar een goede telefoon reparatie omdat je per ongeluk jou telefoon hebt laten vallen en deze door de val kapot is gegaan? Neem dan eens een kijkje op https://www.jorphone.nl/

De telefoons zaak JorPhone 

Als je tereht komt op https://www.jorphone.nl/ zul ej terechtkomen op een zeer overzichtelijke en informatieve website. Op de website staat onder andere vermeld dat de specialisten van het bedrijf al meer dan 9 jaar gespecialiseerd zijn in het repareren van elektronische apparatuur. In de loop van de jaren waarin zij inmiddels werkzaam zijn hebben zij erg veel kennis en ervaring opgedaan waardoor zij momenteel een zeer snelle service aan kunnen bieden waarmee zij zich onderscheiden van de grote reparatiebedrijven. Bij deze grote bedrijven ben je jouw telefoon voor een reparatie al snel 2 weken kwijt terwijl je bij JorPhone in de winkel kunt wachten terwijl jouw telefoon in de meeste gevallen binnen een half uur is gerepareerd. 

Een duidelijke uitleg voordat de reparatie van start gaat 

Als de informatie op de website jouw aanspreekt en je besluit om je telefoon bij deze telefoons zaak te laten maken kun je zonder afspraak een bezoek aan de winkel brengen. In de winkel zal je erg vriendelijke en uitgebreid worden geholpen door een van de monteurs die voordat de reparatie van start gaat een uitgebreide uitleg zal geven over wat er met de telefoon zal gaan gebeuren en wat hiervan de kosten zullen zijn.