Herman van Boeyen

Leuke Tips

Nano zilver, bestel het hier

1 min gelezen
zilver

Colloïdaal zilver van Puur Colloïdaal is een echt en authentiek colloïdaal zilverwater en bevat water en zilveratomen. Het is een puur en eerlijk product, zonder andere toevoegingen of stabilisatoren. Colloïdaal zilver van Naturema Nederland heeft een concentratie van 20 ppm en is vervaardigd via een uniek proces waarbij atomen vrijkomen. Colloïdaal zilver wordt over het algemeen ook wel Nano zilver genoemd, dit is de moderne hi-tech naam ervoor. 

Het gebruik van Nano zilverwater

Je hoeft nano zilverwater niet te schudden voor gebruik. Daarnaast dien je het buiten de koelkast te bewaren en op ruime afstand van stralingsbronnen te houden. Er worden verschillende groottes van de flessen aangeboden, bestel het makkelijk op de website. 

Nano zilver

Nano zilver

Nano zilver is dus de moderne naam van Colloïdaal zilver. Nano betekent klein deeltje en is van toepassing op de colloïdale wateren van Naturema Nederland, omdat we over atomen en atomen clusters praten. Nano zilver wordt ook wel verkocht met het verhaal dat de deeltjes zo extreem klein zijn en daardoor het product geen kleur heeft, maar op water lijkt! Als het product op water lijkt dan betreft het geen nano zilver, maar een ionisch zilverwater.