Herman van Boeyen

Leuke Tips

Mogelijkheden voor alle hijswerkzaamheden

2 min gelezen
Gebr. Vermeer Transport autolaadkranen

Of je nu een dakkapel moet plaatsen, of een staalconstructie monteren. Voor beide werkzaamheden heb je een kraan nodig, maar heb je een vrachtwagen met een autolaadkraan nodig om te lossen dan heeft Gebr. Vermeer Transport Autolaadkranen deze ook binnen het bedrijf. Geen extra kraan meer nodig om te lossen, dit bespaart je geld en veel gedoe om alles op elkaar af te stemmen. Wat je ook bestelt, alles is mogelijk bij Vermeer betreft kranen en transport. 

Groot aanbod

Veelzijdig bedrijf

Gebr. Vermeer is in de loop der jaren vanaf 1980 een zeer compleet en veelzijdig bedrijf geworden, een autolaadkraan, telescoopkraan, stalen container huren of kopen of transport nodig hebt. Gebr. Vermeer Transport Autolaadkranen kan het allemaal voor je regelen. Wat er ook gehesen moet worden, of eerst vervoerd het bedrijf voorziet overal in. Het grote voordeel hiervan is dat je geen ander bedrijf meer nodig hebt, netjes alles geregeld wat financieel ook nog eens voordeliger is. Geen rekeningen achteraf van extra transport of kranen voor het hijsen van je materialen.

Grote verhuizingen

Grote verhuizingen

Moet je als bedrijf verhuizen en heb je een machinepark waar zeer secuur mee om moet worden gegaan? Laat het transport over aan Gebr. Vermeer Transport Autolaadkranen en je weet zeker dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Niet alleen het vervoer, maar de complete verhuizing van je bedrijf, hoe klein of groot je bedrijf ook is. Alles wordt uitgevoerd door Gebr. Vermeer zelf, geen externe partijen die voor verwarring zorgen. Van A tot Z wordt professioneel uitgevoerd door Vermeer en zijn medewerkers.