Herman van Boeyen

Leuke Tips

Leuke personeelsuitjes tilburg

1 min gelezen

logo-skyballonvaartenEens in het jaar gaan wij altijd met ons bedrijf een uitje doen. Alleen dit jaar hadden we heel weinig inspiratie. Tot een collega ineens op het idee kwam om een ballonvaart te doen.

We wilden een ballonvaart in de buurt van Tilburg houden, dus deze organisatie was perfect! We maakten een afspraak en we konden snel terecht voor personeelsuitjes tilburg.

De vlucht
Veel van mijn collega’s keken heel erg op tegen de ballonvaart, omdat ze erge hoogtevrees hebben. Gelukkig hielp het personeel deze mensen heel erg en stelden ze hun op hun gemak. Dit zorgde ervoor dat de sfeer heel goed was.
Toen we opstegen was iedereen heel blij. Het was heel erg mooi om hoog in de lucht naar beneden te kijken. Ik denk ook dat iedereen er heel erg van genoten heeft. Een ballonvaart is immers ook nog eens wat anders dan iedere keer uit eten of bowlen!

Het was voor mij maar ook voor mijn collega’s een hele toffe ervaring, die wij niet snel zullen vergeten! Ik kan dit aan iedereen aanraden die personeelsuitjes tilburg en omstreken zoekt, het was werkelijk waar fantastisch!