Herman van Boeyen

Leuke Tips

Hoogwaardige kwaliteits Samsung reparatie in Den Bosch

1 min gelezen
Fixzone

Woonachtig in Den Bosch en heb je per ongeluk jouw telefoon laten vallen waardoor deze door de val kapot is gegaan? Dan ben je voor en Samsung reparatie Den Bosch van en hoogwaardige kwaliteit bij Fixzone aan het juiste adres. 

De zeer ervaren en gepassioneerde monteurs van Fixzone 

Je bent voor een Samsung reparatie Den Bosch bij Fixzone aan het juiste adres omdat de monteurs van deze telefoons zaak al meer dan 15 jaar ervaring hebben op het gebied van telefoonreparaties. In de loop van de jaren hebben de monteurs daarom ook erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van telefoon reparaties. De monteurs kunnen daarom ook een uitermate goede dienst aanbieden. Voor de reparaties uitvoeren worden uitsluitend hoogwaardige kwaliteits onderdelen gebruikt en op deze vervangende onderdelen zul je na de reparatie daarom ook 90 dagen garantie ontvangen. 

Een erg hoog klant gemiddelde 

Voordat een Samsung reparatie Bosch bij Fixzone van start gaat zul je een heldere uitleg van de monteur krijgen over wat er met je telefoon zal gaan gebeuren en dat hiervoor despoten zullen zijn. In de loop van de jaren hebben de monteurs al erg veel telefoons van voorgaande klanten mogen eren en deze klanten zijn allemaal zeer tevreden over de hoogwaardige kwaliteit van de reacties die zij hebben uitgevoerd en over de goede service die zij hebben ontvangen. Het bedrijf heeft daarom ook een zeer hoog klant gemiddeld wat terug te vinden is op de Facebookpagina van het bedrijf.