Herman van Boeyen

Leuke Tips

Het forensisch onderzoeksbureau gaf mij snel duidelijkheid

1 min gelezen

Je kunt op een punt komen als ondernemer dat je een beroep moet doen op een forensisch onderzoeksbureau. Hier moet je al je bedrijfsgegevens aan kunnen toevertrouwen als er iets in de administratie (bijvoorbeeld) niet blijkt te kloppen en je hier zelf niet uit komt. Omdat er na een poosje duidelijk werd dat er geld was verdwenen, wilde ik dit tot op de bodem uitgezocht hebben. Dit kon om een administratiefout gaan maar zelf was ik bang voor een fraude zaak. 

forensisch onderzoeksbureau

Snel duidelijkheid om de juiste stappen te kunnen ondernemen

Het forensisch onderzoeksbureau dat ik heb ingeschakeld is: sbv-forensics.com. Zij hebben een fraudescan toegepast waardoor er snel een hoop duidelijkheid kwam. Tot in de details wil ik niet treden maar ik ben hier enorm in geholpen om het probleem direct aan te kunnen pakken met harde bewijzen. Het was een tijd waarin ik snel duidelijkheid kreeg waardoor ik de juiste stappen kon ondernemen. Het is prettig om te vertrouwen op mensen die verstand hebben van hun vak waardoor je als ondernemer snel de feiten onder ogen krijgt. 

Kortom, wanneer je eens een kijkje op de website neemt, dan zal je snel zien dat je kunt vertrouwen op de diensten die hier worden geleverd. Ik ben inmiddels een tevreden klant.