Herman van Boeyen

Leuke Tips

Badhanddoeken al te borduren vanaf 25 stuks

1 min gelezen
Handdoeken met logo

Handdoeken met logo laten borduren voor een mooie prijs? Dat wilt natuurlijk iedereen. Hoe gaaf het is het om geborduurde badhanddoeken in je lade te hebben. Ze kunnen zowel op de band als all over bedrukt worden tegen een scherpe prijs. Voor beide opties zijn er vele formaten en varianten beschikbaar. Hierdoor vind je altijd een artikel wat het beste bij jouw wensen aansluit.

View of a Young attractive woman testing new glasses with optician

Zakelijke relaties

Voor in het zakelijke leven is het een enorme aanrader om handdoeken te laten bedrukken. Deze worden altijd gebruikt, dus zullen ze altijd herinnerd worden met jouw logo of tekst. Naast het borduren van badhanddoeken kan je ook je logo erop laten drukken. Dit geeft meteen een professionele uitstraling voor jouw wellnesscenter, kapsalon of beautysalon. Door de verschillende afmetingen te combineren geef je een mooi pakket weg dat overal in huis terug te vinden is. 

Handdoeken worden ongeveer rond de €2,60 aangeboden. Uiteraard zijn er meerdere aanbieders, dus vergelijk goed voordat je een keuze maakt. Zo kan je vergelijken in prijs, service en kwaliteit. Dit kan je opmaken uit diverse recensies van bedrijven. Het is nooit verkeerd om dit op een rijtje te zetten.