Herman van Boeyen

Leuke Tips

Zelf je boek uitgeven met behulp van boekscout.nl

1 min gelezen
zelf boek uitgeven

Ben jij van plan om binnenkort zelf een boek uit te brengen? Dan is het wellicht handig om eens op de site van boekscout te kijken. Bij boekscout kun je met weinig geld zelf je boek uitgeven.Bij veel schrijvers van boeken hebben we gezien dat de regie in eigen handen houden erg belangrijk is. En bij veel drukkerijen is het niet mogelijk om je er zelf mee te bemoeien. Daardoor is boekscout.nl opgericht. Bij boekscout hou je namelijk zelf de controle. Je kan kiezen om zelf de uitgever te zijn van je eigen boek. En of je nu 1 exemplaar wilt opleveren of 20.000, dat maakt voor ons niks uit. Je krijgt altijd jouw boek die helemaal is ingericht in jouw eigen smaak.

Onze eigen afdeling eigen beheer

Wij zetten ons volledige deskundigheid in voor jouw boek op de markt te krijgen. Wij bewandelen samen met jou de weg die je moet doorlopen voordat je pas echt een boek kan uitgeven. Bij ons pakket die je moet afnemen krijg je geen wat je inlevert ontvang je, maar wij zullen onze deskundigheid werpen over jouw boek en laten jou daarin de volledige regie nemen. 

Dat betekent in het kort. Wij leveren een dienst aan jou die helpt om een boek uit te geven en daarnaast tegen een zeer eerlijke prijs en professionele service!