Herman van Boeyen

Leuke Tips

Tip voor een goede en voordelige Apple reparatie in Tilburg

2 min gelezen
logo-Smartphone-Express

Ik had een aantal dagen geleden mijn telefoon laten vallen waardoor mijn telefoon niet meer aanging. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar Apple reparatie Tilburg om een goede telefoons zaak bij mij in de buurt te vinden. 

Zeer veel telefoons zaken bij mij in de buurt

Toen ik op het internet op zoek ging naar Apple reparatie Tilburg kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillen rijscholen bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de site van Smartphone Express mij het meeste aan. De website 

is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden over de telefoons zaak aan te bieden heeft een belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat de telefoons zaak erg voordelige prijzen hanteert voor de telefoon reparaties die zij uitvoeren. Ook staat er op de website vermeld dat je garantie ontvangt op de onderdelen die tijdens de reparatie worden vervangen. Dit sprak mij persoonlijk erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de winkel te brengen om mijn telefoon te laten repareren. 

iPhone-xs-max

Zeer tevreden over mijn telefoon reparatie

Ik werd erg vriendelijk en zeer snel geholpen door een van de deskundige monteurs van het bedrijf. mijn telefoon werd erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Ik ontving ook een jaar garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie waren vervangen.