Herman van Boeyen

Leuke Tips

Spa waterbehandeling om je spa fris en schoon te houden

2 min gelezen
Spa waterbehandeling

Elke dag ontspan je ’s avonds even een paar uurtjes in je eigen spa. Het is er heerlijk warm en je geniet van de warmte en de frisse lucht van de avond. Het is een van de fijnste plekjes in huis en je geniet er van de vele planten in de tuin.

Hygiëne

Je zit er graag alleen om je gedachten even los te laten maar geniet er ook met je man en je vrienden. De spa is een veelgebruikt onderdeel van het huis. Is de spa eigenlijk wel zo hygiënisch? Heb je nog geen idee wat je kan doen om je spa fris en schoon te houden, we zetten graag een aantal middelen voor je op een rijtje. Neem bijvoorbeeld spa waterbehandeling.

Spa schoon en fris houden met een goede Spa waterbehandeling

Je spa is een van de onderdelen in huis waar veel bacteriën zitten. Doordat er verschillende mensen in het water zitten en het water op een bepaalde temperatuur blijft vermenigvuldigen de bacteriën zich vrij eenvoudig. Het is dus essentieel om de spa en het water schoon te houden.

Schoon

Dit kan je doen door gebruik te maken van speciale chloor, ph vloeistoffen en aqua finesse. Deze speciale reinigingsmiddelen zijn de enige reinigingsmiddelen die goed werken om je spa schoon te houden. Gebruik geen chemische reinigingsmiddelen omdat dit niet in het water terecht mag komen. Dat is slecht voor de spa en daarnaast is het ook ongezond om dit op je huid te krijgen.

Schoonmaken van de spa

Het schoonmaken van je spa is dus niet alleen belangrijk om langer gebruik te maken van je spa. Het is ook nodig voor je eigen gezondheid. Reinig de spa zo vaak als mogelijk met spa waterbehandeling voorkom dat bacteriën zich vermenigvuldigen in het warme water.