Herman van Boeyen

Leuke Tips

Nieuwbouw aanprijzen

1 min gelezen
decoratie folie

Voor veel makelaars is het een probleem. Hoe overtuig je nu klanten van het kopen van een nieuwbouwhuis dat nog gebouwd moet worden. Je kan immers niets concreets laten zien en men kan ook nog niet in het huis lopen. Wat te doen? Omdat wij begrijpen geven we hier twee korte tips. Ten eerste het strategisch gebruiken van een internet pagina en ten tweede het toepassen van decoratie folie.

Internet

Het aanmaken van een internet pagina voor het bouwproject is cruciaal. Het geeft je namelijk talloze mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld hier duidelijke schetsen, foto’s en zelf 3d modellen laten zien. Op deze manier kun je de klant snel en gemakkelijk iets concreets voorleggen en zal de verkoop makkelijker gaan.

Decoratie folie

Is het bouwen al in volle gang en heb je al een internet pagina, dan is het belangrijk decoratie folie rond de bouwplaats te plaatsen. Met decoratie folie kun je inzichtelijk maken voor voorbijgangers en potentiële kopers hoe het gebouw er uiteindelijk uit gaat zien. Op deze manier ben je tijdens het bouwen ook gewoon aan het adverteren. 

Met deze twee tips hopen we het verkopen van je bouwproject iets gemakkelijker gemaakt te hebben. Het allerbelangrijkste is gewoonweg dat je bouwproject zichtbaar is zodat mensen een idee krijgen bij hoe het eruit gaat zien.