Herman van Boeyen

Leuke Tips

Jean Haasbroek geweldige fotograaf Uithoorn

1 min gelezen

Een foto maken van een gebeurtenis of een gelegenheid is altijd een iets waar je jarenlang plezier van hebt. Zo is een maand geleden een neefje van mij geboren en om dit vast te leggen heeft mijn zus fotograaf Uithoorn ingeschakeld. Niet om de bevalling vast te leggen, maar om een fotoreportage te maken van mijn neefje toen hij twee weken oud was. De fotograaf Jean Haasbroek heeft zoveel kijk op het maken van foto’s dat kan je ook wel zien in het resultaat. Mijn zus heeft een mooie foto laten uitvergroten en deze pronkt nu in hun woonkamer.  tn_1257237158_image0001

Een super fotograaf

Natuurlijk kan je deze fotograaf ook voor andere gelegenheden inschakelen. Denk hier bijvoorbeeld aan het maken van een trouwreportage een jubileumfeest of gewoon voor het maken van een portretfoto, keuze genoeg. Om een beetje een idee te krijgen wat het werk is van deze fotograaf kan je op zijn website de portfolio eens gaan bekijken, hierop staan veel werken die hij heeft gemaakt.

Eerdaags zijn onze ouders 25 jaar getrouwd en om dit heugelijke feit vast te leggen hebben wij ook deze fotograaf gevraagd om alles op de gevoelige plaat vast te leggen. Zo kunnen onze ouders ook na het feest nog genieten van dit mooie feest.