Herman van Boeyen

Leuke Tips

Cursus commerciële vaardigheden heeft onze problemen opgelost

1 min gelezen
salestopics-logo

Mijn onderneming zit in de startfase. In deze startfase moet er heel hard gewerkt worden om ervoor te zorgen dat alles goed gaat. Helaas ging het niet zo goed met het creëren van toegevoegde waarde aan de producten en mijn bedrijf. Om er voor te zorgen dat dit wel lukt ben ik op zoek gegaan naar een cursus commerciële vaardigheden.

Informatie

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar de cursus commerciële vaardigheden. Een tijdje geleden had ik namelijk hierover gelezen. Bij mij was het blijven hangen, omdat ik ongeveer hetzelfde ervaar als wat ik destijds had gelezen.

Na mijn online zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van het bedrijf SalesTopics. Dit bedrijf biedt verschillende cursussen aan, maar de meeste cursussen zijn sales georiënteerd. Omdat ik wilde weten wat het ongeveer ging kosten heb ik een afspraak gemaakt.

Sales-Consultancy-300x199Tijdens de afspraak heb ik aangegeven waar ik de focus op wil leggen en wat er naar mijn mening gedaan zou worden. Hier wordt de cursus op gebaseerd en alle punten zouden behandelt worden. Er is een mooie prijs gemaakt en de cursussen konden kort daarna beginnen.

Sinds ik de cursus heb gevolgd heb ik een aantal dingen veranderd die een positieve invloed hebben gehad!