Herman van Boeyen

Leuke Tips

Voor iedereen winterjassen met bontkraag heren

1 min gelezen
versano

versano

Zijn bontkragen nog in?

Niet heel lang geleden stuitte ik ineens op een webwinkel waar zij  winterjassen met bontkraag heren verkopen. Toen begon ik mij toch af te vragen: zijn bontkragen nog in? De winterjassen met bontkraag heren zagen er wel erg mooi uit, maar ik dacht dat een paar jaar geleden voor het laatst was dat men bontkragen echt modieus droeg. Hele bontjassen blijven altijd wel in de mode, maar alleen de kreeg zie je niet heel vaak meer toch?

Hoe dan ook, de jassen met een bontkragen voor mannen waren gunstig geprijsd en daarom heb ik het aan mijn vriend laten zien. Super leuk, want in die webshop kon ik ook een winterjas met bontkraag voor mijzelf kopen! Natuurlijk hebben mijn vriend en ik niet dezelfde jas gekocht, maar ze passen wel een beetje bij elkaar. Dat is altijd het voordeel aan je kleren gezamenlijk kopen in dezelfde winkel of webshop!

Kopen jullie ook wel eens samen met een partner? En een nog belangrijkere vraag: vinden jullie jassen met een bontkraag nog mooi, of is dat nu echt uit de mode? Ik ben erg benieuwd naar jullie input. Ondertussen ga ik lekker warm genieten van mijn nieuwe jas!

Meer verhalen