Herman van Boeyen

Leuke Tips

Geen zin om veters te strikken

2 min gelezen

Het is zes uur ‘s ochtends en je moet je klaarmaken voor werk. Je doet snel je kleren aan en maakt een ontbijtje. Wanneer je wilt vertrekken, kom je erachter dat je je schoenen nog niet hebt aangetrokken. Op dit soort momenten zou je eigenlijk helemaal niet meer je veters willen strikken. Gelukkig hebben schoenontwerpers daar een perfecte oplossing voor! Zij hebben namelijk instappers ontworpen waarbij je geen last meer hebt van veters of een sluiting. Wanneer je op internet zoekt naar instappers heren of vrouwen zul je een groot assortiment aantreffen met allerlei verschillende soorten maten, kleuren en materialen.

Verschillende materialen voor instappers

Er worden verschillende materialen gebruikt voor zowel voor instappers heren als voor instappers vrouwen. De drie meest gebruikte materialen zijn suède, leer en velvet. Elk materiaal heeft zijn voordelen en zijn nadelen. Zo hebben leren instappers een hele mooie textuur met een lichte glans, maar je moet zelf wel het leer goed blijven verzorgen omdat anders de instappers na een tijdje lelijk zullen worden. Dit geldt ook voor suède instappers. Het is namelijk zeer belangrijk bij suède instappers dat je de instappers goed schoonmaakt maar deze kun je dan ook wel vaker dragen want ze worden vaak gestyled bij een casual outfit.

Verschillende soorten kleuren en maten

Naast de verschillende soorten materialen heb je natuurlijk ook verschillende soorten kleuren en maten. De keuzes zijn enorm! Ga je dus liever voor een leren gele instapper die je in de lente volop gaat dragen of houd je het liever casual en ga je voor een bruine suède instapper die sowieso bij elke outfit past. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere instappers te kopen. Hierdoor wordt het aantrekken van je schoenen makkelijker en zie je er ook nog eens super hip uit! Een belangrijke tip is om eerst het materiaal uit te kiezen en daarna verder te zoeken naar de perfecte kleur en maat.