Herman van Boeyen

Leuke Tips

Dames spijkerbroek lengtemaat 36

1 min gelezen
dames spijkerbroek lengtemaat 36

Er zijn tegenwoordig veel discussies over figuren en gewicht.  Maar mensen vergeten dat er ook veel dames last hebben van hun lengte. Dames die erg kort zijn of juist erg lang, kunnen erg lastig broeken kopen in de juiste maat. Zo zijn er bijvoorbeeld niet veel mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar een dames spijkerbroek lengtemaat 36.

Erg lang?

De gemiddelde lengte van een broek voor een Nederlandse vrouw ligt op maat 32. Zoek je naar een dames broek met een lengte 36? In bijna geen een winkel te vinden. En dan koop je maar de langste broek die er te vinden is en dan draag je maar laarzen om die korte pijpen te compenseren. Is dit eerlijk? Nee natuurlijk niet. Jij als een langere vrouw verdient het ook om te stralen in een prachtige broek. Gelukkig zijn er nu vaak kleine boetiekjes, bijvoorbeeld De Lange Griet in Breda, die broeken met lastigere maten verkopen.

Erg kort?

Als je erg klein bent, is broeken kopen ook erg lastig. Alle broeken die je kunt vinden zijn veel te kort en je voelt je er niet comfortabel in. Natuurlijk kun je jouw broek in laten korten bij een kledingmaker, maar dit kost je weer geld terwijl de broek zelf al best prijzig kan zijn. Hiervoor zijn gelukkig veel oplossingen op gevonden. Miss petite is hier een voorbeeld van. Dit is een site met allemaal kleine maten waardoor je eindelijk kleren kan kopen die passen.

Meer verhalen