Herman van Boeyen

Leuke Tips

Gezellige restaurants Gouda

1 min gelezen

In Gouda heb je heel veel keuze om lekker uit eten te gaan in een van de restaurants Gouda. Maar wanneer je echt lekker uit eten wilt gaan dan ben je bij restaurant Jean Marie het beste uit. Niet alleen is het eten hier voortreffelijk, maar ook de prijs is zeer aantrekkelijk. Per toeval ben ik bij dit restaurant terecht gekomen toen ik met een zakelijke partner wilde gaan lunchen. Wij werden hartelijk ontvangen en onder het genot van een glaasje lekkere wijn hebben wij onze zakelijke dingen kunnen bespreken. Doordat wij eigenlijk wel trek kregen hebben wij naar de menu kaart gevraagd.  restaurant-love-romantic-dinner-272x410

Bijzonder lekker gegeten

Wat stonden er toch lekkere gerechten op het menu en wat het leuke hieraan was dat je tegen een aantrekkelijke prijs zelf je 3 gangenmenu kon samenstellen. Zelf ben ik niet zo een liefhebber van een toetje, maar toen ik op de kaart de Crêpe Suzette zag staan welke aan tafel geflambeerd werd kon ik het niet laten om deze te bestellen.

Het eten was voortreffelijk en ik zal dit restaurant zeker onthouden wanneer ik weer een keer in Gouda ben. Ook mijn zakelijke partner had bijzonder lekker gegeten, dit was een zakelijke lunch met een zeer smakelijk einde.