Herman van Boeyen

Leuke Tips

Koelcellen gebruiken in jouw horecagelegenheid

1 min gelezen
koelcellen

Als horeca ondernemer kun je niet meer zonder een koelkast of vriezer. Je hebt wellicht zoveel dingen op de menukaart staan dat je wel dingen gekoeld of zelfs bevroren moet bewaren. Als je zoveel spullen hebt dat je eigenlijk koelkasten en vriezers te kort komt kun je kiezen om koelcellen achter in de keuken te maken. Zo’n cell is zeer ruim en je kunt er veel spullen in kwijt. Hetzelfde geldt voor de vriescellen. Deze zijn ook zeer ruim en ruimte voor genoeg producten. Je kunt dan rekken plaatsen in deze rekken om zo veel mogelijk producten te bewaren.

De combinatie oplossing

Je kunt er ook voor kiezen om een koelcel en een vriescel combinatie aan te schaffen. Dit bespaart ruimte maar heb je wel de gemakken van beide cellen. Koelcellen zijn eenmaal ideaal binnen de horeca omdat je hier niet alleen veel in kunt bewaren, maar ook omdat het ruimte bespaart op de vloer. Als je overal losse koelkasten hebt staan neemt dit veel ruimte in beslag en bovendien ziet het er ook minder geordend uit. Ook zal je op de kosten gaan besparen, koelkasten kosten namelijk een hoop stroom. Als je een hoop koelkasten vervangt voor een koelcel zul je dus uiteindelijk op de kosten gaan besparen.

koelcellen