Herman van Boeyen

Leuke Tips

Zwem het hele jaar door met een zwembadoverkapping

1 min gelezen

Als je graag het hele jaar door gebruik wilt maken van het zwembad in je tuin, maar het weer daar zich niet altijd voor leent, kies je beter voor een overkapping over je zwembad. Bij Nieuw Atlantis kun je de keuze maken voor een Starline zwembadoverkapping.
NieuwAtlantis-e1419004847562

Voordelen van een overkapping

Wanneer je een overkapping over je zwembad laat maken betekent dit niet alleen dat je onder alle weersomstandigheden gebruik kunt maken van je zwembad, maar het water wordt ook minder snel vies door invloeden van buitenaf. Een overkapping kan er voor zorgen dat de kosten voor de verwarming van het water lager zijn omdat je de warmte binnen kunt houden.
Kenmerken Starline overkappingen

Een Starline zwembadoverkapping werkt op basis van telescopische elementen die ervoor zorgen dat je het dak naar believen open of dicht kunt maken. Het dak is geen vaststaand element meer dat altijd boven het zwembad aanwezig is, maar kun je bij mooi weer in de zomer openklappen zodat je een duik in je eigen buitenbad kunt nemen. De bediening van de overkapping werkt met een motortje en een afstandsbediening, zodat het ook nog eens erg eenvoudig is om het open of dicht te maken. Er zijn ook mogelijkheden om de hele winter gebruik te maken van je buitenzwembad, wat voor weer het ook is.

Meer verhalen