Herman van Boeyen

Leuke Tips

Speciale horeca parasols

1 min gelezen
Xterior logo

Waar ik werk hebben we niet een heel groot terras. Het kan nogal krap zijn op het terras en nu we de horeca parasols erbij moesten zetten was er bijna geen ruimte meer over. De horeca parasols die wij hadden waren van die standaard modellen die midden op het terras moet staan. Het was overduidelijk dat we een oplossing voor dit probleem moesten hebben. Aan mij werd de taak gegeven om met een budget opzoek te gaan naar een goed alternatief.

horecaparasols

Opzoek

Mijn zoektocht begon op het internet. Ik wist namelijk wel dat ik opzoek was naar een bepaalde model waarbij de parasol over het terras heen hangt inplaats van dat deze midden op het terras staat. Na een beetje gezocht te hebben kwam ik uit bij Xterior. Het was belangrijk dat het maatwerk ging worden en dat boden ze bij dit bedrijf aan.

Op de website stond dat ze hun producten zelf produceren en dit was reden genoeg voor mij om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak zijn we tot een mooie oplossing gekomen en deze zou voor een goede prijs gemaakt kunnen worden.

We hebben de bestelling gelijk geplaatst en de nieuwe parasol zorgt voor veel meer ruimte op het terras!

Meer verhalen