Herman van Boeyen

Leuke Tips

JopDa, administratiekantoor Hoofddorp

1 min gelezen

Als zelfstandige ondernemer is het altijd van belang dat de belasting goed wordt bijgehouden. Een kleine afwijking in de administratie kan tot grote gevolgen leiden. Helaas is mij dit voor een tijd terug overkomen, door een nul teveel schrijven kreeg ik hele andere uitkomsten. Het ergste hieraan was dat ik deze fout niet meteen had opgemerkt, daar kwam de boekhouder later pas achter. Om deze fout niet meer te maken heb ik het administratiekantoor Hoofddorp, JopDa ingeschakeld. Bij dit administratie kantoor werken mensen die meer verstand van van deze zaken hebben en tegen een vast of een variabel tarief nemen zij mijn administratie volledig uit handen.  administratiekantoor Hoofddorp

Goed geregeld

Tegenwoordig hou ik bijna tijd over om andere zaken dan mijn administratie te regelen. Natuurlijk heb ik voordat ik aan het administratiekantoor in Hoofddorp mijn administratie heb gegeven eerst een goed gesprek gehad.  Zo had ik de keuze om de administratie zoveel mogelijk zelf te doen of alles uit handen te geven aan JopDa, ik heb voor de laatste mogelijkheid gekozen.

Behalve dat het mogelijk is om de administratie van je ondernemeing maandelijks of per kwartaal te laten nakijken, bestaat er ook de mogelijkheid om bij JopDa de opdracht te geven voor het samenstellen van een ondernemingsplan of een jaarrekening.

Meer verhalen