Herman van Boeyen

Leuke Tips

Schilderworkshop Tilburg

1 min gelezen

Ben jij opzoek naar de allerleukste schilderworkshop in tilburg? Neem dan een kijkje bij Feelgood Schilderijen. Bij dit bedrijf vindt je de allerleukste schilderworkshops die je alleen kan volgen maar ook met je vriendinnen. Je maakt er een heel gezellig dagje van en dat voor een heerlijk scherp prijsje!

Over Schilderworkshop Tilburg

Deze workshop wordt gegeven in Oisterwijk Tilburg, praktisch om de hoek dus! Wat kan je bij deze workshops verwachten: Je kan van te voren opgeven met hoeveel mensen je de workshop wilt volgen. Dit kan zijn met een groepje vriendinnen, gezellig met je kinderen of lekker in je eentje. Vervolgens wordt er dan gezamenlijk een datum ingeplant. Wanneer het dan eindelijk zo ver is om de cursus te volgen begint het feestje. Er zijn verschillende onderwerpen die je kan gaan schilderen (waaronder de theedrinkende dames). Je leert een paar schilder technieken maar je hebt vooral heel veel lol. Het is een erg leuke cursus en iedereen gaat naar huis met een lach op het gezicht.

Eigen ervaring

Zelf ga ik hier elk jaar heen met een paar vriendinnen. Je denkt nu waarschijnlijk: Elke jaar hetzelfde? Wat saai! Dat is het dus niet. Het is zo’n ontzetten leuke cursus, ik heb altijd erg veel lol en wordt er helemaal vrolijk van. Zeker een aanrader!

Meer verhalen