Herman van Boeyen

Leuke Tips

Woolrich heeft voor ieder wat wils

2 min gelezen

Woolrich Parka’s

We kennen allemaal de bekende woolrich parka’s. Mooie designer jassen van hoge kwaliteit die beschermen tot wel -10℃. De welbekende bontkraag is het icoon van deze jas. De regen werende laag op de jas zorgt ervoor dat je de hele herfst en winter droog blijft.

Zonder bontkraag

De jas staat bekend om de bontkraag maar wil jij het zonder. Dat is geen probleem in het assortiment is er een jas voor iedereen. De jas zonder bontkraag is stoer en elegant. Perfect voor de zakenman of als je op bezoek gaat bij je schoon moeder.

Woolrich kleding

Wist je dat woolrich ook andere heren kleding verkoopt zoals sweaters, schoenen, mutsen, broeken, handschoenen, bodywarmers, overhemden en nog veel meer. Alles om je winter outfit compleet te maken.

Outfits

Een warme trui met bijpassende schoenen. Je kan kiezen uit sneakers of laarzen voor iedere man de perfecte stijl. Nog een stijlvolle broek en je bent op je best voor elke gelegenheid. De broeken hebben een zakelijke feeling, op kantoor in stijl.

Het merk

Woolrich is opgericht in 1830. Na 190 jaar is dit een van de oudste kledingmerken van de wereld.

Het merk is opgericht door John Rich. Vanaf 1998 in Europa en 2018 in Tokyo. Het mooie is dat de “Arctic” jassen daadwerkelijk werden gedragen door arbeiders in Alaska in 1976. Dat is echt een blijk van hoge kwaliteit en niet zomaar reclame.

Vandaag de dag

Vandaag de dag zijn de jassen meer weg te denken uit het straatbeeld als je een Woolrich winterjas wilt van hoge kwaliteit. De jongeren en de volwassenen hebben en willen allemaal deze jas. De designer jas is het symbool voor de perfect jas.