Herman van Boeyen

Leuke Tips

WC met Betonlook

2 min gelezen

De wereld van stijlen is altijd in beweging, of het nu om mode, woonstijlen of muziek gaat. Soms is het moeilijk om al deze trends bij te benen. Misschien ben je er eindelijk aan toe om op jezelf te gaan en heb je een leuk stulpje gevonden of verhuis je naar je droomhuis. Soms is het daarom moeilijk om keuzes te maken over de inrichting. Wil je bijvoorbeeld een Wc met betonlook of houd je meer van een warmere stijl? In deze blog ben je aan het juiste adres en zetten we twee basisstijlen tegenover elkaar. Misschien kun je hier wat inspiratie op doen!

Industriële stijl

De industriële stijl is al een paar jaar erg populair. Vooral mensen die niet van te veel tierelantijntjes houden kiezen vaak voor deze stijl. De industriële stijl staat voor orde, structuur en soberheid. Denk hierbij aan een Wc met betonlook, een gestucte vloer, zwarte eetkamerstoelen en weinig decoratie. Vaak wordt er bij deze stijl gebruik gemaakt van grote ramen, lichte kleuren en grijstinten, cement en beton. Zo is de Wc met betonlook populair bij deze stijl. Het grijze geeft de ruimte een urbane look die niet alleen praktisch en onderhoudsvrij is, maar ook nog eens erg stoer is.

Landelijke stijl

Een van de basisstijlen die al jaren niet uit de woon magazines weg te slaan is, is de landelijke stijl. Deze stijl dankt zijn populariteit omdat ze stijlvol, sfeervol en rustig is. Vaak wordt deze stijl geassocieerd met prachtige woonboerderijen en oude panden. Bij de landelijke stijl wordt hout als een van de basismaterialen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan teak houten stoelen, vloer en tafels. Verder kun je bij de landelijke stijl oude meubels hergebruiken door ze opnieuw te verven. Je kunt je oude kast een tweede leven geven door hem bijvoorbeeld wit te verven. Door de landelijke stijl zijn veel oude meubels gered van de stort, waardoor deze stijl niet alleen stijlvol is, maar ook milieubewust.