Herman van Boeyen

Leuke Tips

Waarom gebruik je een dakraam

2 min gelezen
Fakro dakraam

Een Fakro dakraam kun je gebruiken om natuurlijk licht in een ruimte te brengen, vaak is er ook een ventilatierooster in het dakraam verwerkt om te kunnen ventileren. Door deze slimme truc heb je meer glasoppervlak, bij de meeste andere dakramen is het rooster namelijk verwerkt in het glas. De dakramen zijn eenvoudig te bedienen, aan de onderzijde kun je het raam eenvoudig open en dicht doen. Zelfs wanneer het raam hoger is geplaatst kun je er nog eenvoudig bij om het te bedienen.

Fakro dakraam

Schuifschakelaar

De combinatie van een schuifschakelaar en de bediening aan de onderzijde, maakt dat het raam eenvoudig in de tuimelstand is vast te zetten. Voor het reinigen van het raam, draai je simpelweg het raam en zet je het tijdens het schoonmaken vast. Een Fakro dakraam is niet alleen simpel schoon te maken, voor het gebruik is het ook een van de meest gebruiksvriendelijke dakramen. Wil je een zuinig dakraam voor je energie hebben, het dakraam is een van de meeste energiezuinigste dakramen die er op de markt zijn.

Ventileren

Maak je gebruik van de zolder omdat je er een hobbyruimte of kamer van hebt gemaakt, dan is ventilatie noodzakelijk. Frisse lucht is goed voor de gezondheid en goed voor je woning. Bij een Fakro dakraam hoef je daar geen zorgen over te hebben, door het ingebouwde rooster of door het raam open te zetten krijg je genoeg frisse lucht in de kamer binnen. Natuurlijk is ook gedacht aan de veiligheid van het dakraam met een innovatief systeem wat geen enkel ander dakraam heeft.