Herman van Boeyen

Leuke Tips

Een hovenier inschakelen uit Alkmaar

2 min gelezen

Samen met mijn vriend hebben we een hovenier uit de omgeving van Alkmaar ingeschakeld voor ons tuin. We hadden samen een huis gekocht om een gezinsuitbreiding. Maar de tuin hadden de vorige eigenaren niet goed bijgehouden en het was echt een bende. Samen hebben we geprobeerd om het zelf op te knappen maar dat was geen succes. Daarom gingen een professional inschakelen om onze tuin op te knappen.

Een hovenier uit Alkmaar die er verstand van heeft

Sinds we waren verhuisd naar Alkmaar, hadden we geen idee welke hovenier goed was of veel ervaring had in zijn werk. Daarom gingen we zelf rondkijken in de omgeving welke hoveniers er allemaal waren en waar we even op gesprek konden gaan om een goede impressie te krijgen. De eerste paar hoveniers waren wel aardig en konden ons goed begrijpen, maar hadden niet echt de stijl die wij graag wilden hebben in onze tuin, dus dat werd hem helaas niet. Toen we uiteindelijk bij de Noord-Hollandse Tuinman aankwamen hadden we meteen een goed gevoel. We zagen wat projecten voorbij komen die deze hovenier had gedaan en het was precies waar wij op zoek waren. Na het gesprek hebben we samen een plan van aanpak en een half design gemaakt voor de tuin. Wij waren in ieder geval enthousiast.

Blij met het resultaat

De medewerkers van de hovenier waren keurig op tijd aanwezig en zijn direct aan de slag gegaan. Alles verliep volgens planning en we zagen meteen dat ze zelfs eerder klaar zouden zijn dan we hadden gepland. Nu hebben we een prachtig nieuwe tuin met veel planten en bloemen die we mooi kunnen verzorgen, maar ook een leuk speeltuintje voor ons kindje die graag van buitenspelen houdt. Echt een tuin voor ons gezin.

Maak een afspraak met de hovenier!

Wilt u ook een mooie nieuwe tuin ontwerpen samen met een hovenier? Of heeft u wat problemen met het verzorgen van planten? Maak dan gerust eens een afspraak via de website www.denoordhollandsetuinman.nl om daar te praten over de bepaalde situatie. Voor iedereen is er een tuin.

Meer verhalen

kleine vuurschaal kopen 1 min gelezen
kunstgras venlo 1 min gelezen