Herman van Boeyen

Leuke Tips

Een hovenier in Veenendaal die streeft naar perfectie

2 min gelezen

Hoveniersbedrijf van de Kraats is een hovenier in Veenendaal. Hun taken zijn het verzorgen van tuin ontwerpen, het onderhouden van tuinen en de aanleg ervan. Doordat ze beschikken over een dynamisch team met zeer ervaren medewerkers hebben ze de mogelijkheid om gegarandeerd succes te leveren. Voor kwaliteit bent u bij deze hovenier nabij Veenendaal aan het juiste adres. Het team staat voor u klaar om zowel particuliere als bedrijfstuinen een lust voor het oog te maken. Het hoveniersbedrijf van de Kraats bestaat sinds 2000. Jan van de Kraats en José van den Brandhof zijn de eigenaren van deze hovenier bij Veenendaal. De taken zijn tussen de twee verdeeld; Jan verzorgt het contact met de klanten, hij heeft een opleiding in Houten gevolgd en heeft veel ervaring en een grote passie voor het hovenier vak. Jose van den Brandhof is van de administratie en maakt tuinontwerpen voor de klanten. Zij heeft op dezelfde plek als Jan een opleiding in Houten gevolgd. 

Deze hovenier in Veenendaal beschikt over veel gereedschap 

De hoveniers in Veenendaal die werken bij hoveniersbedrijf van de Kraats beschikken over een ruim aanbod van de nieuwste moderne machines en apparatuur. Het gros hiervan werkt op accustroom wat uiteraard goed is voor het milieu en de mens. Door deze gespecialiseerde en moderne apparatuur is het mogelijk om klussen snel en perfect te klaren. Bij de hovenier in de buurt van Veenendaal kunt u gegarandeerd een puik resultaat verwachten.

Dit is waar het hoveniersbedrijf om geliefd wordt

Dat is namelijk het feit dat bij dit bedrijf kwaliteit altijd bovenaan hun lijstje heeft. Daarom zal elke klus door de hovenier in regio Veenendaal, Woudenberg en Scherpenzeel altijd tot in de puntjes netjes afgewerkt worden. Door het gebruik van moderne apparatuur en de kennis van hun werknemers is dit mogelijk. Hoveniersbedrijf van de Kraats zal ook nooit inferieure materialen gebruiken omdat het belangrijk voor hen en voor de klant is dat de projecten over een aantal jaar nog net zo mooi uitzien. Een andere reden waarom klanten dit hoveniersbedrijf zo hoog prijzen is dat ze erg makkelijk te contacteren zijn via telefoon en e-mail.

Meer verhalen

kleine vuurschaal kopen 1 min gelezen
kunstgras venlo 1 min gelezen