Herman van Boeyen

Leuke Tips

Timo Wiegman een loodgietersbedrijf Rotterdam

1 min gelezen

Wanneer je op zoek bent naar een loodgietersbedrijf Rotterdam dan ben je bij Timo Wiegman aan het juiste adres. Niet alleen voor het installeren en onderhouden van leidingen en sanitair kan je hier de hulp van Timo Wiegman inschakelen, maar ook voor reparatie en onderhoud aan de cv ketel. Zo hadden wij voor ene tijd terug opeens geen warm water meer. Normaal zal je denken even de waakvlam aanzetten en het probleem is verholpen, maar helaas,… Hoe zeer wij onze best ook deden, het vlammetje wilde niet blijven branden.  loodgietersbedrijf Rotterdam

Lekker weer warm douchen

Zodra je geen warm water meer hebt en dus ook geen verwarming dan merk je pas hoe koud het in huis kan zijn. Gelukkig dat het loodgietersbedrijf Rotterdam een 24-uurs service heeft. Nadat ik dit bedrijf had gebeld stond er binnen een uur al een loodgieter aan de deur. Binnen een half uur had de loodgieter het probleem al gevonden. Gelukkig had hij het onderdeel wat de storing gaf in zijn auto liggen en kon hij de cv ketel meteen maken. 

Wat een luxe door slechts aan de kraan te draaien en er weer warm water uit komt. Ook de verwarming zorgt weer voor een aangename temperatuur in onze woonkamer.