Herman van Boeyen

Leuke Tips

Stappenplan: zelf naamstickers maken

1 min gelezen
naamstickers zelf maken

Je zou misschien denken dat het heel veel werk is: zelf naamstickers maken. Maar het hoeft helemaal niet veel werk te zijn, zolang je maar weet wat je doet. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Stap 1: Zoek een drukker

Voordat je jouw naamstickers gaat ontwerpen moet je eerst een drukker zoeken. Je kunt dan zien hoe je de stickers moet ontwerpen en wat de specificaties zijn. Ook kun je kijken welk formaat naamstickers je wilt. Ga daarom eerst op zoek naar een drukker met goede recensies en een goede prijs die kan leveren wat jij wilt. Bepaal daarna welk formaat naamstickers je wilt.

naamstickers zelf maken

Stap 2: Ontwerp je naamstickers

De tweede stap is het ontwerp van je naamstickers. Dit kun je soms via de website van de drukker doen. Als dit niet mogelijk is, kun je ze eenvoudig ontwerpen met de design tool Canva. Houd hierbij rekening met de specificaties van de drukker.

Stap 3: Bestel je naamstickers

De laatste stap is natuurlijk het bestellen van de naamstickers. Je hoeft hiervoor nog alleen de hoeveelheid te selecteren en eventueel het bestand te uploaden. Daarna rond je jouw bestelling af en dan hoef je het alleen nog af te wachten!