Herman van Boeyen

Leuke Tips

Stalen schuifdeuren kopen

1 min gelezen

Vorige week hebben wij stalen schuifdeuren gekocht bij Brink Stalen Deuren. Een geweldig bedrijf met een gigantisch assortiment. Door het ruime aanbod hebben zij voor iedere klant hetgeen waar je naar op zoek bent. Zo hebben zij stalen taatsdeuren, wanden, scharnierdeuren, dubbele deuren, stalen schuifdeuren en uitverkoop. Op deze manier hebben ze voor elk budget een passend product.

stalen schuifdeuren

Echt een aanrader

De service van Brink Stalen Deuren is daadwerkelijk fantastisch. Tijdens een fysiek gesprek kom je al gauw achter dat het bedrijf enorm professioneel is. Ze werken nauwkeurig en meten alles heel secuur in. Doordat dit allemaal zo zorgvuldig gebeurt heb je ook echt topkwaliteit. Het past allemaal precies en dat voor een mooie prijs. 

In totaal duurde het +/- vier weken dat de stalen schuifdeuren werden geplaatst. Dit wordt gedaan door hun eigen montageteam. Indien gewenst kan je het ook zelf doen. Uiteraard zou ik dat niet aanrader, omdat je garantie vervalt als er iets beschadigd.

Unieke uitstraling

De deuren zorgen voor een hele warme unieke uitstraling aan ons interieur. Het geeft je woning net dat stukje extra karakter waar je naar op zoek bent. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen.