Herman van Boeyen

Leuke Tips

PVC vloeren: waarom zijn ze zo populair?

2 min gelezen

Wanneer je aan het kijken bent voor een nieuwe vloer word je overladen met mogelijkheden. Er zijn honderden verschillende soorten vloeren. De één wil een zachte vloer en kiest voor tapijt, terwijl de ander een strakke uitstraling neemt met een gietvloer. Vroeger zagen we toch vaak dat mensen kozen voor houten vloeren. Echter hadden deze een aantal nadelen. Deze nadelen hebben de PVC vloeren niet. Denk je eraan om een nieuwe PVC vloer aan te leggen? Logisch! In dit artikel vertel ik je waarom.

De vloeren lijken net echt

Je zult wel denken: hoe kan een vloer nou weer nep zijn? Een PVC vloer lijkt enorm op een houten vloer, alleen is niet gemaakt van een natuurproduct. PVC vloeren zijn dus een goed alternatief voor mensen die geen zin hebben om veel tijd te besteden aan het onderhouden van vloeren.

Makkelijk aan te leggen

Wanneer je ervoor kiest om een houten vloer aan te leggen kan dit veel tijd en moeite kosten. Echter is dit niet zo wanneer je besluit een PVC vloer te nemen. Deze vloeren zijn zelfs voor amateurs gemakkelijk aan te leggen!

Duurzaam

Naast dat de PVC vloeren er enorm mooi uitzien zijn de vloeren ook nog eens heel duurzaam! PVC is een materiaal dat enorm stevig is en de vloer kan daarom ook wel tegen een stootje. Verder is de vloer waterafstotend en hierdoor makkelijk schoon te houden. Steeds meer mensen vinden de duurzaamheid van hun vloer belangrijk, jij ook? Kijk dan vandaag nog naar de duurzame vloeren van Martijn de Wit.