Herman van Boeyen

Leuke Tips

Jouw PVC vloer intensief reinigen

2 min gelezen
pvc vloer intensief reinigen

De meeste mensen vinden schoonmaken niet de leukste klus die er is. Helaas is het wel erg belangrijk om je huis schoon te maken en ook schoon te houden. Wel zijn er prioriteiten als het aankomt op schoonmaken. Er zijn een paar plekken in je huis waar je moet zorgen dat het schoon is, omdat het enorm opvalt als het vies is. Je moet bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd je PVC vloer intensief reinigen om ervoor te zorgen dat deze altijd mooi schoon  is.

Vloer

Een schone vloer is essentieel als je kijkt naar het schoonmaken van je huis. Heel je huis kan schoon zijn, maar als je vloer vies is, lijkt heel je huis vies. Prulletjes en haren op de vloer is 1 ding, maar een vieze vloer is het ergste wat je kan hebben. Voor elke vloer zijn andere middelen nodig om het schoon te maken en schoon te houden. Een PVC-vloer is bijvoorbeeld gewoon met water en een sopje schoon te maken, maar het moet wel erg goed onderhouden worden omdat het er anders minder mooi uit gaat zien.

Stof

Stof is iets wat enorm opvalt in je huis, zeker op zwarte meubels. Het lijkt dan meteen alsof je nooit je huis afstoft en bij een boek of een afstandsbediening lijkt het dan alsof je het al jaren niet hebt aangeraakt en gebruikt. Als een dan een windvlaagje door de kamer komt, zie je al het stof opeens vliegen en veel mensen beschouwen dit als erg vies en onverzorgd.