Herman van Boeyen

Leuke Tips

Hoed zwart voor begrafenis

2 min gelezen

Je kan kiezen wat je draagt naar een begrafenis maar kies wel uiteindelijk voor een hoed zwart om respect te tonen aan de overleden persoon. Het is gebruikelijk dat wanneer je in de rouw bent je laat zien dat je zwarte kleren draagt het wordt ook echt wel gezien als iets moois. De meeste mensen worden dus niet van ons weggenomen zolang wij ze niet laten vallen door het dragen van een hoed zwart. We willen ook een goede methode laten zien van werken en hopen dit dus ook geregeld te krijgen. We zien onmiddellijk wat de kosten met zich mee brengen.

Het dragen van volledig zwart

Je toont rauw in kleuren. De kleuren kunnen echter verschillen. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een andere leur te dragen dan normaal. De meeste kleuren die worden gedragen zijn de zwarte kleur. Daarom is het ook zo een goed idee om met een hoed zwart de wereld in te stappen. Op die manier kan jij gewoon ervoor zorgen dat jouw rouw outfit goed eruit ziet. Wij willen allemaal van jou een mooie outfit hebben. Een hoed zwart dragen is een goed idee en we hopen dan dus ook dat je deze gaat dragen.

Nieuwe hoeden dragen

Onlangs was er een begrafenis en zagen we mensen met allerlei verschillende kleuren hoeden zitten. Dit was voor ons echt een fout moment. Wij zeiden toen dat uit respect de kleur altijd hetzelfde moet zijn. Kies daarom voor een hoed zwart. Het is al altijd zo geweest en we willen dat het liefst ook houden. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat tradities wel in stad worden gehouden. Kijk daarom niet verbaasd op als wij ineens ervoor kiezen allerlei andere kleuren hoeden van hoofden af te halen. Blijf respectvol en houd tradities a.u.b. in stand.