Herman van Boeyen

Leuke Tips

Gebruik maken van propaangas

1 min gelezen

Sinds dat wij onze caravan hebben gekocht zijn we er zeer tevreden over. Heerlijk in de weekeinden naar de camping toe te gaan om heerlijk te genieten en tot rust te komen. Nu dat wij onze caravan echt gekocht hebben werd een hoop uitgelegd, ook dat er gekookt moet worden op propaangas. Deze gasfles stond aan de achterzijde van de caravan waar we rekening mee moesten houden. Want als het gas op is kan je geen eten bereiden en ook niet douchen, laat dit nou net de belangrijkste dingen zijn op de camping!

Aangezien ik dit wilde voorkomen ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die dit kon leveren zodat we een fles extra hadden. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Nefco waar ik ze gemakkelijk kon bestellen. Het scheelde mij een hoop zorgen dat ik dit bedrijf had gevonden, wist namelijk niet waar ik dit kon verkrijgen.

Al met al werd het netjes op de door hun gegeven datum en tijd afgeleverd en hoeven wij ons voorlopig geen zorgen te maken dat ons gas op is om te kunnen douchen of eten bereiden!

header-gasflessen-1140x323