Herman van Boeyen

Leuke Tips

Effectieve behandeling bij fysiotherapeut Claessens Van de Rijt

2 min gelezen

Of je nu een blessure hebt opgelopen of chronische pijnklachten hebt, bij fysiotherapeut Claessens Van de Rijt werk je aan een effectieve oplossing. Deze fysio komt vanuit de sportfysio en richt hun behandelplannen ook op die manier in. Dat wil zeggen dat je een doel stelt waar je met fysiotherapeut Claessens Van de Rijt naar toe werkt. Het doel dat je wil behalen is natuurlijk vermindering of het volledig overgaan van je klachten. Samen stel je een behandelplan op dat gericht is op effectiviteit.

Naar je doel werken

Dat is de aanpak van de sportfysio, maar fysiotherapeut Claessens Van de Rijt past dit ook toe voor behandelingen van chronische klachten of andere klachten. Effectiviteit van behandeling is het belangrijkste punt. Daardoor zijn er vaak minder behandelingen nodig, omdat de aanpak van de behandelingen gericht is op het effect ervan. Dit is natuurlijk relatief, want je kunt nooit weten hoe het bij een andere fysio zou gaan. Je bent bij fysiotherapeut Claessens Van de Rijt hoe dan ook aan het juiste adres voor fysio met effectiviteit op de lange termijn.

Effectiviteit op de lange termijn

Juist omdat ze vanuit de sport komen, waar je niet alleen de klacht zo snel mogelijk wil verhelpen, maar ook zo veel mogelijk voorkomen dat je op termijn weer last krijgt van dezelfde klachten. Daarom kies je voor fysiotherapeut Claessens Van de Rijt. Bovendien hebben ze flexibele openingstijden. Je kunt gerust voor je werk of na je werk naar de fysio. De praktijk zit in Veldhoven. Voor alle informatie ga je naar de website van fysiotherapeut Claessens Van de Rijt.