Herman van Boeyen

Leuke Tips

Ecologisch onderzoeksbureau

2 min gelezen

Ecologie is een biologische wetenschap die de wisselwerking tussen verschillende organismen bestudeert. Daarnaast gaat het over hoe de biologische omgeving zich verhoudt tot de niet-biologische omgeving.

BTL voor een ecologisch advies

Dit architecten- en ingenieursbureau (ecologisch onderzoeksbureau) is gespecialiseerd in duurzame, groene oplossingen. Voor een ecologisch advies ben je bij hun op het juiste adres. Zij denken mee over natuurherstel, natuurontwikkeling en beheer, maar kennen ook de Nederlandse wetgeving goed. Zij bieden ook flora- en faunaonderzoek aan in hun dienstverlening. Hun oplossingen zijn altijd praktisch en gericht op de toegevoegde waarde van groen.

Biodiversiteit

Door verschillende oorzaken neemt de soortenrijkdom wereldwijd af. Goed natuurbeleid- en beheer kan helpen om de bestaande diversiteit te behouden of uit te breiden. De samenhang binnen leefgemeenschappen (ecosystemen) in de natuur speelt hierbij een grote rol. Bij BTL advies is de kennis van al deze ecosystemen aanwezig. Dit helpt om een verantwoord plan uit te stippelen.

Natuurwetgeving

In Nederland zijn er allerlei wetten van kracht om de natuur te beschermen. Bij het ontwerpen, aanleggen, beheren en onderhouden van groene projecten dien je hiermee rekening te houden. Bij BTL Advies hebben ze deze kennis in huis, zodat je aan alle wettelijke eisen voldoet.

Contactgegevens BTL

Het hoofdkantoor van BTL staat in Haaren (Noord-Brabant), maar door heel Nederland zijn er vestigingen aanwezig. Voor een locatie bij jou in de buurt klik hier.

Wil je een persoonlijk advies en wil je graag iemand spreken? Bel dan met hun klantenservice 0411-622036 of vul het contactformulier op hun website in. Voor direct contact met een expert kan je Arjan Schoenmakers, senior projectleider Ecologie & Natuurwetgeving, bellen. Zijn mobiele nummer is 06-12291822.